Visita Nº

Senderistes les Rodanes

Senderistes les Rodanes
Vilamarxant

miércoles, 16 de mayo de 2018

IX VOLTA AL TERME 2018



 FOTOS



               
                                  
                                                                   L'oratge a Vilamarxant

Un any més ja esta ací la famosa Volta al Terme de Vilamarxant. Amb aquesta ja són 9 edicions i cap d'elles a defraudat i aquesta no podia ser menys.

Que ningú te la explique. Es podrà triar quines etapes fer d'acord a les possibilitats de cadascun, és a dir, no tens perquè anar a totes.



Enguany la ruta transcorrera pels termes de Vilamarxant, Benaguasil i Llíria.

L'Organització proveera de beguda, papes, cacaus i cafe amb o sense "gotes" en l'esmorzar del dissabte i el diumenge, així com a beguda en els punts on es previst trobar-nos amb el vehicle de suport

Es recomana calçat, protector solar, barret o gorra i roba adequats per a caminar i al oratge previst. Portar "entrepà" i botella d'aigua, alguna muda, xicoteta farmaciola, etc, etc. Per a la Ruta del diumenge, a part de l'anterior, es necessita una xicoteta Tovallola i Chancles amb velcro, o calçat d'aigua.

Les inscripcions, es tancaran divendres (25) a les 12:00h. No espereu a últim moment, ja que les places per al sopar de dissabte, son limitades



1ª Etapa 26/05/18 dissabte al matí: "RUTA DELS TRES TERMES o DELS MONESTIRS"
Eixida a les 07:30 h, eixirem del Llavador a cercar el camí del riu, ens acostarem a Masia de Zampa i al monestir  de Santa Maria de Gratia Dei. D'ahi al nostre següent objectiu: La Montieleta, en el cim de la qual i despres de visitar l'ermita de Sant Josep, ens prendrem un merescut descans i esmorzarem. 


Per la Via Verda ens anirem acostant a Llíria, iniciarem la pujada cap al Tossal de Sant Miquel i el poblat Iber de Edeta, on està previst fer una visita guiada en funció de les possibilitats.

Seguirem a trobar Santa Barbara amb les restes de la seua ermita, de aquí, ens dirigirem cap a la Buitrera i descendirem cap a la urbanització del mateix nom. Preu 5€  Distancia aprox. 19 km



Dinar; En el local social de la urbanizatció LA BUITRERA.
Paella, cacaus, papas, ensalada, beguda, pa, postre y cafe.  Preu+/- 8 €


 

2ª Etapa 26/05/18 dissabte vesprada: RUTA DE LES COVES I CIMS
A la vesprada ens acostarem a visitar les antigues mines de caolin i altres cavitats que es troben als peus de la Buitrera, acabada la visita iniciarem el retorn cap a Vilamarxant crestejant pel Cabeço, la part superior de la gravera d'Aribén i el Puntal d'Estevenet. Arribats al Llavador, donarem per finalitzada la ruta. Ara toca posar-se "guap@s per al sopar de la nit. Preu 3€ Distancia aprox. 11 km


Sopar dissabte nit: (hora per determinar): SOPAR I BALL
En el Rte. Italiá, menú compost de: Assortit de iberics, Braves i Clochinas al centre, Carrillada o Emperador, pa, beguda i cafes. Ball (musica en viu). Preu 18 € (Es pagarà directament en el Restaurant)


3ª Etapa 27/05/18 diumenge matí: RUTA DE L'AIGUA 
Eixida a les 07:30 des del Llavador. Muntanyes de la Pea "Ruta de l'Aigua". La Cua de la Nuvia. en la zona de bany de la Pea, està previst parar a reposar forces, des d'aquí ja anirem seguint el riu aigües a baix, en el moment oportú farem ús del calçat d'aigua.



Arribats a la Casa de Fusta, seguirem cap  al LLavador. on donarem per finalitzada la IX edició de la Volta al Terme de Vilamarxant. Recordeu portar tovallola i chancles amb velcro, o calçat d'aigua. Preu 5€ Distancia aprox. 20 km


A tots aquests costos cal sumar-li el lloguer d'un vehicle de suport que estarà sobre 160€ els dos dies, inclosa la gasolina. Aquesta despesa es repartirà entre tots els participants.Si hi haguera suficient amb els diners de cada etapa no faria falta posar més.

L'organització es reserva la possibilitat d'efectuar canvis o anul·lacions per causes de força major.

El pagament de l'import total descomptant el del sopar s'ha d'ingressar en el Banc Santander, Nº de Compte: ÉS58-0049-6873-5928-10004499, concepte "VOLTA Al TERME 2017"

 IMPORTANT:
SERÁ OBLIGATORI LA SIGNATURA DE LA CLAUSULA DE RESPONSABILITAT ON ES DIU QUE CADASCUN ES FA RESPONSABLE DEL QUE LI PUGA SUCCEIR

Pròximament anirem actualitzant la informació o possibles modificacions


La Organització



                                                        


No hay comentarios:

Publicar un comentario