Visita Nº

Senderistes les Rodanes

Senderistes les Rodanes
Vilamarxant

domingo, 23 de abril de 2017

07/05/17 V MARCHA SOLIDARIA A VILLAMARCHANTE 2017



SE HA RECOGIDO:

  • 90 PAQUETES DE ARROZ
  • 35 PAQUETES DE MACARRONES
  • 27 PAQUETES DE AZUCAR
  • 13 PAQUETES DE LEGUMBRES
  • 5L DE ACEITE
  • 15 L DE LECHE
  • 15 PAQUETES OTROS
  • Y 395€ 


FOTOS EDICIONES ANTERIORES
2014
2015
2016








VI Somriures Solidaris'17 - Pro-economat de Càrites Vilamarxant


Durant el matí del dia 7 de maig es farà la V Marxa Senderista Solidària al voltant del terme municipal de Vilamarxant, principalment pel Paratge Natural de Les Rodanes. El recorregut de la proba constarà en un sol trajecte

Descripció

La ruta és un recorregut circular on la majoria del traçat és per sendes i camins per dins del paratge natural Les Rodanes, on gaudim d'unes vistes panoràmiques per la cresta del «Cavalló dels forners» i pujarem per un sender al punt més alt: Rodana gran (345 m). Després baixarem a la Bassa Barreta on farem una paradeta per esmorzar i recuperar forces. Ja recuperats reprendrem la marxa en direcció a les trinxeres de la Rodaneta blanca (el sender és per l'interior) i passarem per la «Cova del tio Vicari» i el «Barranc dels Oms» fins al poble.

Comentaris

Tots el participants eixiran a la materixa hora i aniran junts fins a la Bassa Barreta on esmorzarem tots junts (Cadascú deurà dur-se l'aigua i l'esmorzar per a tot recorregut). L'eixida serà puntualment a les 8:30 de l'Avinguda 2 de maig i l'arribada està prevista abans de dinar al mateix lloc.
La prova no serà competitiva, i pretén fomentar el senderisme, conèixer llocs del terme de Vilamarxant, gaudir de la natura, passar un dia agradable amb la resta de participants i col·laborar amb la gent més necessitada del poble. La marxa serà gratuíta però com està dins d'aquest projecte benéfic, serà necessaria l'aportacó de 3€ o 3 productes de kg d'entre els següents: oli, sucre, arròs, macarrons o tomata triturada per a col·laborar en el projecte Somriures Solidaris on anirà tot el que s'arreplegue. L'entrega del lot de menjar o equivalent es farà mitja hora abans en el taula que es muntarà en la porta de l'Ajuntament a les 7.30h per a tal fi.
La marxa tindrà les següents normes posant especial atenció a les normes del Paratge Natural de Les Rodanes.

La inscripció es deurà fer anticipada en el següent full d'inscripció o en la taula que s'estrablirà a les 7.30 en la porta de l'Ajuntament.