Visita Nº

Senderistes les Rodanes

Senderistes les Rodanes
Vilamarxant

jueves, 21 de noviembre de 2019

29/11/2019 SOPAR FINAL TEMPORADA


29/11/2019 SOPAR FINAL TEMPORADA SENDERISTES LES RODANES





FOTOS 2019










 FOTOS 2018
FOTOS 2018



FOTOS 2017



Com cada any quan arriben aquestes dates, es dóna inici a una marató de trobades i de sopars. Sopar d'empresa, sopar amb el grup, sopar de el grup de mares i pares de WhatsApp, sopar de la penya de la primitiva, ect. Però d'entre tots destaca un, el sopar de final de temporada de SENDERISTES "LES RODANES".


En aquet, a més d'enfortir els vincles entre caminants, vam aprofitar per fer un repàs de totes les activitats realitzades al llarg de l'any, recordant els bons i no tan bons moments viscuts.


Aquest any el sopar serà al Centre Cívic i de Convivència. A més, s'aprofitarà la trobada per fer entrega als socis d'un diploma acreditatiu de les activitats realitzades i dels quilòmetres i desnivell acumulats de cada un.

També durant el transcurs del sopar, es farà públic el resultat de l'concurs de fotografia "Senderistes pel món" i es donaran els premis als cinc millor classificats.


Podran assistir al sopar qualsevol soci / a amb els acompanyants que desitgi, com poden ser pares i mares, fills i filles, germans i germanes, parelles, amics, ect. El preu per persona, rondarà els 10/12 €. Els socis tindran una subvenció de 3 € en el preu del sopar.

Les inscripcions, es tancaran dijous 28 a la tarda

Hora d'inici: 22 hores




Papes, cacauets i olives
- Amanida mixta
- Entrepà
- Pastissos variats amb fruites i pasta de full
- Begudes
-Cafè o gelat

Acabat el sopar gaudirem de música per moure el cos, i per ajudar a rebaixar el sopar.


L'Organització.