Visita Nº

Senderistes les Rodanes

Senderistes les Rodanes
Vilamarxant

miércoles, 15 de junio de 2016

26-06-16 PUENTES DE CHELVA , MONASTERIO DE SAN FRANCISCO, RUTA DEL AGUA, PLAYETA, MOLINO PUERTO

La Playeta




Salida: Lavadero 
Como llegar:Vilamarxant-Chelva
Distancia Ruta: 14 Km (Aproximados)
Nivel: Facil
Track: Wikiloc
Desnivel: unos 350 m (Por Confirmar)
Necesario en la Ruta: Todo lo necesario MÁS: BAÑADOR, TOALLA, CHANCLAS, PROTECTOR SOLAR, GORRA y muchas ganas de divertirse
Hora de Salida: A las 7h desde el Lavadero
Hora de Regreso: Entre las 14 y 15 horas
El Tiempo en Chelva: Predicción



Se Visitará: 

Fuente Ollerias -Puente del Hoyo -Puente Murte ( OJO PARA LA GENTE CON VERTIGO,aunque tiene variante para no pasar por el )- Convento de San Francisco(CONFIRMADO) -Puente de la Mozaira -Casas de la Mozaira -Simas -Fuente Berra -Olivera Centenaria -Ermita San Cristobal -Vertice Gesodesico -Tunel de Olinches -La Playeta -Puerto Molino -Fuente del Camino de Tuejar
Se recomienda pantalones desmontables para la primera parte de la ruta (2´5km aprox) sino quieres tener arañazos en las piernas.
Playeta
Paso de Olinches


Puente de la Mozaira

Puente Mozaira



Puente Madera

Puente Murte

Rio Chelva
Convento de San Francisco

Cuevas del Convento de San Francisco


La Organización




domingo, 12 de junio de 2016

01-07-16 I CAMINATA NOCTURNA SOLIDÀRIA CONTRA EL CÁNCER (PEDRERA DEL REY)




L’eixida i l’arribada: serà a l’Avinguda 2 de Maig davant de l’Ajuntament.
La zona per aparcar els vehicles: serà l’esplanada davant de la policia local.
L’hora d’eixida: serà a les 20:30h
La tornada: serà a partir de les 12 h de la nit
Sopar: La Pedrera del Rei
Inscripcions: Ajuntament de Vilamarxant ( recepció tlf 962710032 ), en punt d’eixida / meta.


La I Caminata Nocturna Solidària és una prova no competitiva que pretén fomentar l’esport de caminar i al mateix temps passar una nit gaudint de la natura, dels amics i de la família i més a més de donar a conèixer una part important del nostre terme “La Pedrera del Rei”.

Però el més important és poder aconseguir realitzar una caminata solidària popular, per la qual cosa els participants no paguen quota d’inscripció. A canvi, es comprometen a col·laborar voluntàriament amb una aportació econòmica, per ajudar a la lluita contra el càncer.

Per a l’entrega de les aportacions econòmiques i la recollida del dorsal solidari, els participants deuran d’estar en el lloc de l’eixida 30 minuts abans de l’inici de la caminata.

Cada participant durà el seu sopar i suficient beguda per a la caminata nocturna, roba, calçat adequat al clima i al terreny, llanterna o frontal.

L’organització no es farà responsable de les reclamacions o demandes que resulten dels danys que puguen succeir-li tant als participants de la caminata en cas d`accident o negligència, com als materials en cas de pèrdua o deteriorament.

Els participants inscrits en la I Caminata Solidària entenen que participen voluntàriament i sota la seua responsabilitat en la caminata, per consegüent exoneren, renuncien, eximeixen i convenen en no denunciar a l’organització, col·laboradors, patrocinadors i altres participants, de tota responsabilitat civil en cas d’accident o lesió.

Els menors d’edat deuran d’anar acompanyats pels pares o les persones responsables.

Els participants aniran a peu i han de seguir en tot moment les indicacions de l´Organització.

L’organització es reserva el dret de canviar l’itinerari o suspendre la caminata per circumstàncies climatològiques o qualsevol altre tipus de perill que puga perjudicar als participants.

La caminata està organitzada per la secció de muntanya del CAV “Senderistes les Rodanes” i AECC Junta local de Vilamarxant, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilamarxant.

RECORREGUT

És un recorregut circular de 9,400 km. De dificultat baixa, la majoria del traçat és per camins de terra i pista d´asfalt. L’exida serà des de l’Avinguda 2 de Maig en direcció al poliesportiu. Es creuarà un sender per dalt del camp de futbol en direcció al polígon industrial. Pel camí Racó de Zamora es seguirà, creuant la carretera , per les creuetes fins la Pedrera del Rei. La distància és de 5,100 km fins al lloc on farem una parada per sopar tots junts. Després la tornada serà en direcció a la Font calenta, pel camí del carrascal i camí la cosa. La distància de 4,300km fins l’Avinguda 2 de Maig.


RESPECTAR EL MEDI AMBIENT

Es prega als participants que siguen respectuosos amb el medi ambient, per no embrutar-lo ni degradar-lo. Esperem el bon comportament i bona voluntat de tots, ja que el recorregut transcorre dins del Parc Natural les Rodanes.

DRETS D’IMATGE

L’organització es reserva el dret de publicar i difondre les imatges que puga obtindre d’aqueta caminata solidària

TELEFONS D’INTERÉS

Emergència i Protecció Civil 660901707

Informació de la caminata:
  • Miguel : 678260142
  • José Miguel: 691578621 
  • AECC presi. Junta local Vilamarxant Rosa: 618135169
  • Ajuntament de Vilamarxant recepció 962710032

Correo del club CAV Secció muntanya:  senderistescavilamarxant@gmail.com

Correo de AECC:   aeccvilamarxant@gmail.com


Per a qualsevol qüestió de la caminata pots contactar amb nosaltres.


EL FET DE PARTICIPAR SUPOSA L’ACEPTACIO DEL REGLAMENT.



La Organización.