Visita Nº

Senderistes les Rodanes

Senderistes les Rodanes
Vilamarxant

domingo, 24 de mayo de 2015

VI Volta al Terme de Vilamarxant 2015


































 DIFICULTAD: MEDIA ( Hay que tener en cuenta la condición física de cada uno y la distancia de las étapas).
PREU PER ETAPA: 5 euros
PREU PER DINAR: 8 euros
PREU PER SOPAR: 15 euros


Enguany visitarem el  terme vei de Xest. Descobrirem altres vies per anar a Xest a més de les carreteres que ja coneguem.
ETAPES:

1ª ETAPA: dia 30  a les 7:30 h. (de 20 a 25 km): 
Eixirem de la plaça del llavador  per visitar l'Almenara, La Fonteta  de  PISTOL, la Fonteta de Sant Joan Francés   i travessant les rodanes , on esmorzarem  ( cadascu porta el seu esmorzar), pel Pla d' Horquera, buscarem la “Hoya de Ibanyez” i Xest . Dinarem  en un  restaurant el menú del día. Descans.

2ª ETAPA : día 30 a les 16:30 hores (de 20 a 25 km): 
Deixarem Xest per a buscar el Camí del Pinar i sense diexar-lo arribarem al nostre terme , passarem per  “El GARGAO” i pel barranc de la Llomaina, Pedrera Font Calenta, arribarem a Vilamarxant. Per la nit ,després d' una bona dutxa, soparem al restaurant EL ITALIA, i els que tinguen ganes podran ballar després del sopar.

3ª ETAPA: día 31 a les 7:30 hores (de 20 a 25 km)
Eixirem  cap a la Costera Roja, per les llomes de la Pea, buscarem el Túria( esmorzar a carrec de l' organitazacio) i tornarem cap a casa per la Ruta de 
l´aigua..

Per reduir despeses enguany no farem samarreta. Així el que vullga fer la volta completa deurà  aportar 38 euros.
La persona que no puga fer la volta completa, aci té el preus per separat:



RECORDEU:

  1. Hi haurà un cotxe d´avituallament que portarà aigua i demés.
  2. L´esmorzar del primer día corre a càrrec de cadascú.
  3. L´esmorzar del Diumenge corre a càrrec de l'organització.
  4. En el preu del dinar i sopar no entren les copes ni demés despeses que estiguen fora del menú
OBLIGACIO FIRMAR CLÁUSULA D´EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT

GRÀCIES A TOTS. JUNTS FENT SENDA I CAMINS , FENT POBLE I AMICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario