Visita Nº

Senderistes les Rodanes

Senderistes les Rodanes
Vilamarxant

viernes, 27 de septiembre de 2024

12-10-2024. Ruta del marbre de la pedrera del Rei.

 12-10-2024. Ruta del marbre de la Pedrera del Rei.


    Ruta del marbre de la pedrera del Rei de Vilamarxant a València.

En l´excurció gaudirem dels llocs més importants de la capital on està representat aquest marbre tan desitjat en el segle XVIII per l´alta societat valenciana.

     Els nostres guies de l´excurció per explicar-nos cada lloc seran José Rita, Elvira Lerma i Andrés Coll.

    Els lloc a visitar seran la iglesia del Temple, fonts i monuments de la capital, la Catedral, la Basílica,  el museu del col·lege del Corpus Cristi (El Patriarca), alguna església més del centre, jardins, fasanes, l´Ateneu Mercantil i alguna sorpresa més que ens han organitzant per els nostres guies per tot el centre de València.

    El dissabte 12 eixirem a les 7:20h des de l´avinguda dos de Maig en cotxes particulars en direcció al Metre de Riba-Roja del Túria on l´agafarem fins a l´Alameda on arribarem sobre les 7:45h. 

    Qui no vulga anar amb metre està l´opció de anar en el seu cotxe fins la capital on tenen que acudir a les 8:20 al principi de la ruta que serà al pont de Calatrava.

      L´hora prevista per acabar la ruta serà sobre les 14:00h sempre tenint en conter la marxa del grup.

    Hi ha que portar roba i calçat adequat per a l´excurció, esmorzar i beguda.

    El tope de l´excurció serà de 40 persones.

     El que vulga quedar-se a València a dinar té que buscar-se el lloc ell mateix i reservar la  seua taula per la dificultat de trobar lloc per a tots al centre de la ciutat. 

    TOTA AQUELLA PERSONA QUE PARTICIPE A L´EXCURCIÓ ASUMEIX QUE HO FA BAIX LA SEUA PRÒPIA RESPONSABILITAT I EXIMEIX A ORGANITZADORS I COL·LABORADORS DE QUALSEVOL RESPONSABILITATTANT PERSONAL COM MATERIAL.

L´ORGANITZACIÓ.

No hay comentarios:

Publicar un comentario