Visita Nº

Senderistes les Rodanes

Senderistes les Rodanes
Vilamarxant

martes, 10 de septiembre de 2024

21,22,23,24-11-2024. Viatge al Nacimiento al rio Mundo.

 21,22,23,24-11-2024. Viatge al Nacimiento del Rio Mundo.


     Aquest any el lloc escollit per al viatge del mes de Novembre és el nacimiento del Rio Mundo per als nostres socis i els familiars. El termini per apuntar-se serà des de el moment de publicar la ruta fins el dia 26 de setembre a les 12 del mig dia per a poder reservar les habitacións a l´hotel. 

    L´eixida serà el dijous 21 de Novenbre a les 5 de la vesprada des de l´explanada de l´institut per a poder arribar a bona hora a l´hotel on tenim l´estancia el  cap de setmana. El transport serà, d´un principi en cotxes particulars, però no es descarta l´alquiler de furgonetes per anar més agrupats.

    Per a la gent que no pot agafar-se dies per a poder anar dijous hi ha l´opció de agrupar-se per a poder anar divendres de vesprada i            l´eixida serà el divendres 22 a les 5 de la vesprada des de l´explanada de l´institut.


 

    El hotel serà val de Pinares en Bogarra i tindà un preu de 339€       l´habitació estandar per a dos persones amb règim de mitja pensió sense la beguda per a sopar tres dies i 236€ l´habitació estandar per a dos persones amb règim de mitja pensió sense beguda per a sopar dos dies. 

    El pagament serà en dues vegades, 50€ al apuntar-se per al viatge i la resta 15 dies abans del viatge fen l´ingrés al compte del club indicant nom i cognom reserva el primer pagament i nom i cognom viatge al segon pagament.

    Divendres 22: desdejunar al hotel i després eixida per a fer  una ruteta matinera de 12,12 km de distància amb 659 metres de desnivell prop del poble del nostre company Raúl que segur serà genial. El dinar se buscarà per la zona i el sopar serà al hotel.

        TRACK RUTA 1




    Dissabte 23: ja tots junts, desdejuni al hotel i eixida cap al nacimiento del Rio Mundo per a fer la ruta de les cascades. Aci tindrem varios grups, els que volen fer la ruta llarga i els que sols volen visitar les cascades tranquilament. El dinar serà a la zona tots junts i el sopar a l´hotel.

           TRACK RUTA 2




    Diumenge 24: Tots junts desdejunarem a l´hotel i allí mateix en Tobarra farem la ruta de les escultures que es un recorregut de 9 km per a acabar les memòries dels nostres telèfons amb les fotos de les escultures de la zona. Dinar per la zona i eixida cap a casa.

            TRACK RUTA 3




L´ORGANITZACIÓ.

No hay comentarios:

Publicar un comentario