Visita Nº

Senderistes les Rodanes

Senderistes les Rodanes
Vilamarxant

domingo, 26 de marzo de 2023

19/20/21-05-2023 MÁLAGA, EL CANINET DEL REI I EL TORCAL D´ANTEQUERA.

 

ANULADO POR MOTIVOSD AJENOS AL CLUB

19/20/21-05-2023 MÁLAGA, EL CANINET DEL REI I EL TORCAL D´ANTEQUERA.

    19-05-2023: Eixida des de Vilamarxant entre les 12 i les 14 h en direcció a Málaga on, després de les parades pertinents de descans, ens quedaren per a dormir el cap de setmana en habitació doble i règim de mitja pensió on entra el desdejuni i el sopar amb aigua i vi. L´hotel serà de dues o tres estreles i es decidirà segons disponibilitat.

    20-05-2023: Desdejuni a l´hotel i eixida per a visitar el torcal  d´Antequera que és un parc natural conegut per les capritxoses formes que l´erosió ha modelat a la roca calcàrea. Al acabar la visita tots a dinar a un restaurant de la zona. Seguidament eixirem cap al parc natural del congost dels Gaitanes per comenzar la ruta del Caminet de Rei on tindrem la entrada reservada i pagada. El recorregut durarà dues hores aproximadament per un espectacular canyó excavat pel riu Guadalhorce. A continuació tornada a l´hotel per a descansar i sopar.


EL TORCAL D´ANTEQUERA.


CAMINET DEL REI.

    21-05-2023: Desdejuni a l´hotel i eixida cap a Málaga per a visitar els carrerons i rincons  de la ciutat i cap al mig dia eixida cap a casa. El dinar serà a un restaurant en la ruta de tornada a casa.

    Que ens entra al viatge?

En el preu del viatge tenim el transport, l´hotel en habitació doble, desdejuni, els dinars, els sopars amb aigua i vi  i             l´entrada  al caminet del rei i el torcal d´Antequera amb guia i segur de viatge. 

Si es visitara algun monument a la ciutat es deuria pagar a part.

    El preu:

El preu de tot el viatge serà de 275€ i tindrem que ser entre un mínim de 35 i un màxim de 50 persones per a poder fer el viatge i apuntar-se prompte per poder reservar les entrades al Camí del Rei. Si algú volguera una habitació individual el sobrecost seria de 87€.


 

L´ORGANITZACIÓ:

No hay comentarios:

Publicar un comentario