Visita Nº

Senderistes les Rodanes

Senderistes les Rodanes
Vilamarxant

sábado, 1 de junio de 2019

16-06-2019 LAS CHORRERAS DE ENGUIDANOS







EIXIDA: LLAVADOR
HORA D'EIXIR: 06:45 H
COM ARRIBAR: VILAMARXANT-ENGUIDANOS
TRANSPORT:AUTOCAR
DISTANCIA RUTA:11 KM Aprox.
DESNIVELL ACUMULAT: 248 M
NIVELL: FACIL AMB ALGÚN TRAM TECNIC
TRACK: WIKILOC
TIPUS DE RUTA: CIRCULAR
MENJAR: DE MENÚ EN RESTAURANT
HORA DE REGRESO: APROX. 18/19 H
ORATGE: ENGUIDANOS


Iniciem la RUTA en el Municipi de Enguídanos, per a visitar i recórrer tot el bucòlic paratge denominat "Las Chorreras", que ens ofereix un  tram del riu Cabriel, que ha esculpit durant milers d'anys, el sòl calcari pel qual discorre, formant formidables Cascades i precioses basses d'aigües cristal·lines, situat en la medul·la d'un superb paisatge que ens deixarà, sorpresos.


 Durant el recorregut tindrem l'opció, en certs punts, d'eixir-nos per a acostar-nos i gaudir d'algun  d'aquests preciosos racons que ens regala aquest riu. Amb la qual cosa, en èpoques de calor és aconsellable portar en la motxilla "Vestit de bany, Tovallola i Sabatilles de Riu" - una ruta immillorable per a estiu, i perfecta també per a tardor per a gaudir del canvi cromàtic d'aquesta estació. 


Ascendirem per una senda casi fins a  a la part mes alta del recorregut, visitant diversos "Miradors" on ens delectarem amb sensacionals i extraordinàries vistes aèries de "Las Chorreras". En la 1a part del recorregut, realitzarem alguns trams per sendes aèries, per on transitarem amb precaució, i tindrem un tram curt on realitzarem una curta i divertida trepada.  


En la 2a part, en el retorn, descendirem per una senda de ferradura des de la part mes alta del recorregut, visitant diversos "Miradors" on ens delectarem amb sensacionals i extraordinàries vistes aèries de "Las Chorreras"la senda, ens portarà fins a la zona de pícnic de les Chorreras, on podrem gaudir d'un  gratificant i refrescant bany. 


Molt important; en èpoques de calor subministrar-se bé d'aigua, ja que no trobem fonts en tot el recorregut. Acabat el bany, farem els 3,5 km que ens separen del nucli urbà i ens dirigirem al restaurant El Cabriel on ens estaran esperant els aliments que permetran ens reposem de l'esforç realitzat. 

Castell d'Enguidanos
Arribat el moment, pujarem a l'autocar i posarem rumb a Vilamarxant donant per finalitzada una altra fabulosa ruta, no tant per la ruta, que també, si no per la gran camaraderia i bon ambient que caracteritza a aquest grup.


L'Organització


No hay comentarios:

Publicar un comentario