Visita Nº

Senderistes les Rodanes

Senderistes les Rodanes
Vilamarxant

martes, 10 de mayo de 2022

14/15-5-2022 XI Volta al terme 2022

 14/ 15-5-2022. XI VOLTA AL TERME 2022. RUTA DE  

L´AIGUA 1 I 2. EL COR DEL TÚRIA.


 



     Torna amb nosaltres la volta al terme de Vilamarxant, on podem gaudir tots de les rutes eixint un poc del nostre poble. Aquest any farem tota la ruta del riu per complet, el dissabte tindrem la ruta de l´aigua 2, eixirem de la central de la llum, on anirem amb els nostres cotxes, i farem la ruta en direcció a Pedralba  on dinarem tots junts al bar frontó i el menú serà de tres primers i tres segons per a elegir, beguda, postre i café i tindrà un preu de 12€ i se pagarà al bar. Per la vesprada tornarem per l´altra part del riu. Per la nit, per als més marxosos, tindrem quedaeta per a sopar al restaurant Blanca que constarà d´unes tapes i bocates per a comartir a un preu de 15€, el sopar se pagarà al restaurant  i així podrem contar-nos les batalles del dia.  El Diumenge farem la ruta de l´aigua 1 per a completar tot l´itinerari. Aques any no hi ha cotxe de suport no es pagaran les rutes  i així que cadascú que vinga a la ruta té que portar la seua aigua, ficar-se d´acort amb altres per portar cacaus, olives, cremaet, café... Serà recomanable també portar les xancletes amb velcros per a poder travessar el riu en alguna ocasió i una toballola per a secar-se els peus. Es obligatori  que el que vaja a vindre i no tinga la llicència de la federació tindà que fer el pagament del segur al compte del club per transferència (ES58 – 0049 – 6873 – 5928 ‐ 10004499) i que per ser cap de setmana complet serà de 4€. hi haurà que enviar el justificant de la transferència a Miguel Porrina: 678260142 Miguel Monzó: 660643895. El termini d´apuntar-se a la ruta finalitzarà el Divendres 13 a les 12 del mig dia.

    Els participants aniran a peu, han de seguir en tot moment les indicacions de l´organització que anirà degudament identificada. El traçat estarà degudament senyalitzat.

     Els menors d´edat aniran acompanyats dels pares o les persones responsables.

     L´organització no es farà responsable de les reclamacións o demandes que resulten dels danys que puguen succeir-li als participants de la marxa en cas d´accident o negligència, com als materials en cas de pèrdua o deteriorament. Els participants incrits a la XI Volta al terme, ruta de l´aigua 1 i 2, El cor del Túria, entenen que participen baix la seua responsabilitat en la marxa, per consegüent exoneren, renuncien, eximeixen i convenen en no denunciar  a l´organització, col·laborador, patrocinador i altres participants, de tota responsabilitat civil en cas d´accident o lesió.

     L´organització es reserva el dret de canviar l´itinerari o suspendre la marxa per circunstàncies climatològiques o qualsevol altre tipus de perill que puga perjudicar als participants.






                EIXIDA DISSABTE:

LLOC D´EIXIDA: LLAVADOR
HORA D'EIXIR: 07:30 H
COMENÇAMENT DE LA RUTA: 7:45H (CENTRAL DE LA LLUM)
TRANSPORT: COTXE PROPI.

     DISTANCIA RUTA: 22,88 KM Aprox.
     DESNIVELL POSITIU510 M Aprox.
     DESNIVELL NEGATIU:510 M Aprox.
     NIVELL: MODERAT  
     TIPUS DE RUTA: CIRCULAR
     MENJAR:  RESTAURANT FRONTÓ ARAGÓ
     HORA DE REGRESO: 19:00 H
     ORATGE: PEDRALBA


EIXIDA DIUMENGE:

 LLOC D´EIXIDA: LLAVADOR
 HORA D'EIXIR: 07:30 H
 DISTANCIA RUTA: 18,88 KM Aprox.

     DESNIVELL POSITIU:450 M Aprox.
     DESNIVELL NEGATIU:450M Aprox.
     NIVELL: MODERAT  
     TIPUS DE RUTA: CIRCULAR
     HORA DE REGRESO: 13:30 H
     ORATGE: VILAMARXANT

DISSABTE MATÍ.

DISSABTE VESPRADA.

DIUMENGE MATÍ.

 La Organización.

No hay comentarios:

Publicar un comentario