Visita Nº

Senderistes les Rodanes

Senderistes les Rodanes
Vilamarxant

viernes, 12 de agosto de 2022

20-08-22. CAMINATA POPULAR FESTES 2022 VILAMARXANT PEL PARC NATURAL DEL RIU TÚRIA.



    El dissabte dia 20 d´Agost tindrem una nova edició de la caminata popular de festes de Vilamarxant pel parc natural del Túria organitzada per l´Ajuntament de Vilamarxant i la comissió de festes i el club d´atletisme vilamarxant amb la seua secció de muntanya.      L´eixida es donarà a la replaça a les 20:00h i la distància serà de 5 km.

    Les inscripcions es deuran fer a la mateixa replaça  el mateix dia de la caminata i s´obriran trenta minuts abans  de l´eixida.

    Al finalitzar la caminata es celebrarà un sorteig entre tots els dorsals de dos pernils, dos xorisos i alguna coseta més dels nostres patrocinadors.

    És una caminata gratuïta i apta per a tota persona de qualsevol edat que vullga caminar en companyia de la familia o dels amics gaudint del recorregut i d´unes vistes espectaculars del parc natural del Túria.





     L´organització no es farà responsable de les reclamacións o demandes que resulten dels danys que puguen succeir-li als participants de la marxa en cas d´accident o negligència, com als materials en cas de pèrdua o deteriorament. Els participants incrits a la caminata popular festes 2022 Vilamarxat pel parc natural del Túria, entenen que participen baix la seua responsabilitat en la marxa, per consegüent exoneren, renuncien, eximeixen i convenen en no denunciar  a l´organització, col·laborador, patrocinador i altres participants, de tota responsabilitat civil en cas d´accident o lesió.

L´ORGANITZACIÓ: