Visita Nº

Senderistes les Rodanes

Senderistes les Rodanes
Vilamarxant

martes, 14 de enero de 2020

26-01-2020 GESTALGAR-PEÑA MARIA-GESTALGAR

26-01-2020 GESTALGAR-PEÑA MARIA-GESTALGAR












EIXIDA: LLAVADOR
HORA D'EIXIR: 07:30 H
COM ARRIBAR: VILAMARXANT-GESTALGAR
TRANSPORT:COTXES PARTICULARS
DISTANCIA RUTA:10 KM Aprox.
DESNIVELL ACUMULAT: 200 M Aprox.
NIVELL: FACIL
TIPUS DE RUTA: CIRCULAR
MENJAR: A CASA
HORA DE REGRESO: APROX. 14 H
ORATGE: GESTALGAR



Per aquest mes, tenim una ruta d'aquelles de les 3 "B" buena, bonita y barata, eixirem en vehicles particulars des de Vilamarxant i ens dirigirem a la propera població de Xestalgar, deixarem els cotxes a prop de la zona de bany d'El Motor i sota la direcció de Porrina i Miguel Angel, realitzarem un bonic i relaxat recorregut.


Un recorregut que ens portarà a visitar llocs com la Fuente Morenillo, Fuente San Juan, Fuente de Peña Maria amb la seva ermita dedicada a la Verge.


Per a suar un poquet, pujarem dalt de la Peña Maria, d'on tindrem unes boniques vistes del Túria. També visitarem les restes de l'aqüeducte roma de Los Calicantos, amb un tram excavat a la roca que ens recordarà a l'aqüeducte de Peña Cortada, no és estrictament necessari, però algun frontal no estaria de mes.

La ruta és fàcil i no presenta cap complicació, per la qual cosa és previst acabar prompte, aprofitant que l'inici i final és a prop de la zona de bany, (zona de bany amb quiosquet annex), aquells que vulguen, es podran refrescar tant per dintre, com per fora si hi ha algun valent, JEJEJE.

Recordeu, especialment els que teniu que contractar l'assegurança per la ruta, que tal com es va quedar en la ultima reunió, el plaç per a inscriure's, acaba el dijous 23, a les 13 hores.

La organització