Visita Nº

Senderistes les Rodanes

Senderistes les Rodanes
Vilamarxant

lunes, 15 de junio de 2020

04-07-2020-SOPAR AMB LA LLUNA PLENA, NOCTURNA A REBALSADORS







EIXIDA: LLAVADOR
HORA D'EIXIR: 19:00 H DEL DISSABTE 4
COM ARRIBAR: CARTOIXA DE PORTACELI
TRANSPORT: COTXES PARTICULARS
DISTANCIA RUTA:10,70 KM Aprox.
DESNIVELL POSITIU: 565 m Aprox.
DESNIVELL NEGATIU: 571 Aprox.
NIVELL: MODERAT  (IBP index =58)
TIPUS DE RUTA: LINEAL. ANAR I TORNAT PEL MATEIX LLOC
SOPAR: DALT DEL MIRADOR DE MIREIA/REBALSADORS
HORA DE TORNADA: 02:00 h DEL DIUMENGE 5 Aprox.
ORATGE: SERRA
TRACK WIKILOC: REBALSADORES

IMPORTANT: TOS AQUELLS QUE TINGUIN QUE TRAMITAR EL SEGUR AMB MAPFRE, RECORDAR QUE EL PLAÇ ES TANCA DIJOUS 2 A LES 13 HORES. (SENSE ESTAR ASSEGURAT, NO ES POT PARTICIPAR EN LES RUTES DEL CLUB).

Primera ruta dins "la nova normalitat", després d'aquesta llarga parada, donem inici a les nostres rutes, i que millor que una bonica ruta nocturna per contemplar la lluna plena i si l'oratge ho permet, una meravellosa posta de sol.

Eixirem del poble amb els nostres vehicles i ens dirigirem a trobar la Cartoixa de Porta-celi en terme de Serra, aparcarem i iniciarem la ruta per una còmoda i ampla pista que sempre en una no massa exigent però si constant pujada, ens anirà apropant a la nostra destinació: el Mirador de Mireia o de Rebalsadors.



Durant la pujada i a mesura que anem guanyant altura, podrem contemplar las esplèndides vistes sobre la Vall de Llullén i els cims de les muntanyes que tants colps hem caminat. Si l'oratge ens ho permet, podrem contemplar una fabulosa posta de sol sobre la Serra de Xiva.

Uns trams per pista i altres per sendes, anem fent camí, arribats a un punt  agarrarem un tram de senda, curt peró costerut, senda que ens deixarà als peus del mirador. Aquí podrem omplir-nos els ulls amb les vistes sobre pràcticament tot el Camp del Túria, l'Horta i la ciutat de València i fins a on ens permeta la calima.


Procedirem a preparar-nos per a sopar, cosa que farem com ja és costum enmig de rialles i bon ambient, quant el capità, (lease mister Porrina), ho crega convenient, recollirem mirant de deixar-ho tot millor que a l'arribada i donarem inici a la tornada desfent el mateix camí que hem portat.
Portar sopar, beguda, delicatessen, etc., etc. També frontal amb piles de recanvi, bastons, una samarreta de muda i alguna peça d'abric per sopar dalt en el mirador de Mireia. També algun repelen de mosquits per si fóra necessari.



La majoria de les imatges, son extretes del blog de la Peña Senderista Esto se Empina 




Powered by Wikiloc



La Organització